schaeffler

Schaeffler Technologies

A Schaeffler Csoport a maga három – INA, LuK és FAG – erős márkájával a kiemelkedő ügyél-központúságot, az innovációt és a maximális minőséget tűzte ki célul maga elé. 2013-ban 170-nál több telephelyen, világszerte mintegy 79.000 munkatársával 11,2 milliárd eurót meghaladó forgalmat ért el. A vállalatcsoport a gördülőcsapágy-ipar világméretekben vezető szállítói közé tartozik, és szinte az összes autógyártó cég elismert partnere. Közösen tartjuk mozgásban a Világot“ – hangzik a Schaeffler csoport mottója. Szoros párbeszéd jellemzi munkájukat az autógyártás, az ipar, a repülőgépgyártás és az űrkutatás szakmai területeivel, amely területek számára fejlesztenek és állítanak elő precíziós termékeket. A Schaeffler csoport vállalatait a célorientáltság, a konstruktív csoportmunka és a termékek és folyamatok fáradhatatlan javításának akarata formálja eggyé!

www.schaeffler.com
schaeffler
renold-partner-logo

Renold

A Renold plc egy nemzetközi gépipari csoport, amelyik széles skáláját kínálja a különböző precíziós műszaki megoldásoknak a világ tizenkilenc országában. Csoportunk legfőbb profilja ipari láncok, és az ehhez kapcsolódó erőátviteli rendszerek gyártása és értékesítése. Látogassák meg a további oldalakat a baloldali linkek segítségével, hogy képet kapjanak a Renold csoport termékeiről.

www.renold.com
renold
continental_2014

ContiTech

A ContiTech, mint a Continental AG független divizója fejlett technológiájú termékeivel és rendszereivel beszállítóként és termékfejlesztőként jelen van az autóipar, a vasút- és űrtechnikán át a gép- és készülékgyártásig. A ContiTech divízió nyolc üzletágának tevékenysége – beleértve a ContiTech Erőátviteli Csoportját is – és a termékpiaci szegmensek a piaci-és vevői igények kielégítésére fókuszálnak. Ezek a részlegek a középvállalatok rugalmasságával működnek, de mind pénzügyileg, mind „erkölcsileg” a Continental Rt. áll mögöttük.

www.contitech.de
contitech
upower

U-Power

A biztonság területén a U-Power kimagaslóan jó, ezt bizonyítja a számtalan felhasználási terület, a sok-sok referencia, hazánkban is. A dolgozók védelme nem lehet másodlagos kérdés. Egy személy biztonságának és egészségének megőrzése a választott munkavédelmi felszerelés, eszköz technológiai tulajdonságaitól függ. A U-Power 228 féle cipője, megjelenése, munkavédelmi képessége és a számtalan szabadalma is azt támasztja alá, hogy a U-Power védőlábbelik világszínvonalat képviselnek. Mi, mint forgalmazók célul tűztük ki, hogy hitelessé és abszolút példaképpé váljunk a jó munkahelyi körülmények kialakítása terén. Ennek alapvető feltétele, hogy a munkavédelmi követelményeket a legmagasabb színvonalon elégítsük ki, a lehető legnagyobb körültekintéssel és gondossággal.

www.u-power.it
u-power
loctite_logo_web

Henkel

A Henkel vezető márkáival és technológiáival világszerte három üzleti területen működik: Laundry & Home Care, Beauty Care, illetve Adhesive Technologies. A németországi, düsseldorfi székhelyű Henkel világszerte közel 47 ezer alkalmazottat foglalkoztat és azon német vállalatok közé tartozik, melyeknek a legszélesebb körű külföldi leányvállalat-hálózatuk van. Az emberek világszerte bíznak a Henkel márkáiban és technológiáiban. A Henkel Magyarország Kft. a bécsi székhelyű közép-kelet-európai regionális vállalat, a Henkel Central and Eastern Europe százszázalékos leányvállalata. Központja Budapesten működik. Két telephelyen folytat termelést: Környén ragasztóanyagok, Körösladányban pedig mosó- és háztartási tisztítószerek gyártása folyik.

www.henkel.hu
henkel
ks-tools-partner-logo

KS-Tools

A KS Tools több mint 20 éve szállítója a kéziszerszámoknak. A cég folyamatosan fejleszt, innovatív, high-tech eszközöket biztosít a változó követelményekhez igazodva. A kiváló minőség, a legjobb mérnöki tudás, a folyamatok pontos ellenőrzése valamint a versenyképes árak azok, amelyek miatt nagyon nagy népszerűségnek örvend számos felhasználó körében a világ minden tájáról ez a márka. A KS-Toolsnál több mint 190 munkatárs dolgozik. Logisztikai központjában egy 9000 m²-es raktárral rendelkezik. Köszönhetően a tartós növekedésnek és a növekvő számú kiváló kereskedelmi partnereknek a KS-Tools napjainkra az egyik legismertebb kéziszerszámgyártó vállalkozás, aki szabványos gépeket, eszközöket, valamint speciális gépeket és eszközöket gyárt partnereinek.

www.kstools.com
ks_tools