Az Adix-Trade Kft. a hazai műszaki, karbantartási piac jelentős és meghatározó magyar tulajdonban lévő anyagforgalmazója. 1993-ban alakult, napjainkra egy elismert, jelentős forgalmat bonyolító vállalkozás, mely bármely iparvállalat, gyártóegység, vállalkozás gazdaságilag stabil, kiemelkedő karbantartás- és segédanyag ellátást nyújtó partnere. Cégünk két országban összesen 15 egységgel működik, biztosítva az áruhoz való helybeni, gyors hozzáférést és a magas szintű szolgáltatásokat.

Célunk, hogy tevékenységünkkel csökkentsük partnereink karbantartási, gyártási költségeit, növeljük versenyképességüket, hozzájárulva ezen keresztül a magyar gazdaság erősödéséhez, hatékonyságának növekedéséhez. Szolgáltatásaink, fejlesztési terveink mozgatórugója, hogy partnereinknek a legkedvezőbb, folyamatosan javuló működési környezetet biztosítsuk. E cél elérése érdekében képviselői vagyunk világviszonylatban is piacvezető cégeknek és azok termékeinek: a Schaeffler csoporthoz tartozó INA-FAG csapágyaknak, a CONTINENTAL szíjaknak, a RENOLD láncoknak, a KS-TOOLS szerszámoknak, a LOCTITE, TEROSON vegyi anyagoknak, a U-POWER védőlábbeliknek. A fenti neves gyártókon kívül az alternatív gyártók termékei is szerepet kapnak termékpalettánkon.

Célunk elérése érdekében a karbantartást, műszaki és egyéb anyagok fokozatosan bővülő, széles választékát biztosítjuk. Egy kézből széles termékválasztékot és komplex szolgáltatást nyújtunk, adott esetben vállaljuk a speciális típusok raktározását, kihelyezett készlet biztosítását, termékcsoportonként széles gyártói választékot adunk. Hétvégi ügyeletet biztosítunk, az előre megrendelt árut 24 órán belül kiszállítjuk, elektronikus rendelési lehetőséget nyújtunk. Saját varrodai kapacitással rendelkezünk, így ki tudjuk elégíteni az egyéni vevői igényeket is, vállalva a termékek logóztatását is. Együttműködésünket partnereinkkel szakmai továbbképzésekkel, bemutatókkal, segédletekkel, műszaki hírlevéllel folyamatosan növeljük.